Maszyna do miesa wilk w70

terminale fiskalne

Kotleciarka Maga jest prasą do mięsa, jakiej projektem jest rozbicie kawałków mięsa na plastry o nazwanej grubości (w relacje od potrzeb, na wszystkiej szerokości rozgniecenie posiada taką tąż grubość). Praca urządzenia przyspiesza i wspiera proces przygotowania kotletów, zachowując przy tym świeżość, kruchość, soczystość oraz wagę mięsa. Wynik ten gwarantują zespoły specjalnie ukształtowanych noży ze zwykli nierdzewnej, wykonujące precyzyjne nacinanie mięsa, spiralnie rozlokowane na wałkach obrotowych.

Prasa do kotletów znajduje użycie w klubach gastronomicznych i sklepach, gdzie w kolekcji można znaleźć mięso wołowe w stron zawijanych zrazów, bitek i befsztyków; mięso wieprzowe podzielone na kotlety schabowe, zawijańce, zrazy wieprzowe, steki, sznycle; mięso drobiowe wykonane na de Volaille; porcje grillowe. Kotleciarka umożliwia przygotowanie znacznej dawce rozbitych plastrów w układzie krótkiego okresu czasu - ok. 800 porcji w rozwoju godziny, przy czym mięso nie pewno być mrożone, ani nie może zawierać kości. Obsługa maszyny stanowi niezmiernie funkcjonalna, dzięki wykorzystanym przez producenta Maga będących rozwiązań - półautomatyczne sterowanie, rozgraniczenie przestrzeni roboczej od operacyjnej w punktu zapewnienia ochrony zdrowia osób obsługujących (zabezpieczenie dojazdu do wysocy), zmiany konstrukcyjne, mające wpływ na zmniejszone o 45% zużycie energii, zmniejszenie czynności wykonywających się na całość cyklu rozgniatania (skrócony czas pracy), polerowana obudowa o regularnych kształtach ułatwia czyszczenie (elementy prasy winnym być myte i suszone po stałym związku z żywnością; zabronione jest czyszczenie całej maszyny strumieniem wody). Cicha praca samego urządzenia i przekładni olejowej to możliwe atuty maszyny. Kotleciarka spełnia wszystkie normy (CE, Dyr. 2006/42/WE, oraz EN 60204-1:2010 - bezpieczeństwo elektryczne). Zalety kotleciarki Maga zostały nagrodzone przez mężczyzn oraz jurorów Międzynarodowych Targów w Odróżnieniu (odznaczenie złotym medalem). Maga, jako producent urządzeń do przemysłu spożywczego, kładąc się na wiedzy i doświadczeniu otrzymywanym od 1990 roku zwraca na jakość, prostotę, inteligencję rozwiązań, trwałość oraz doskonałą wydajność. Firma sukcesywnie zwiększa swoją możliwość o dodatkowe maszyny: szatkownice, krajalnice, maszyny do mielenia mięsa, tzw. wilki.